Δείτε ποιοι κερδίζουν αντίτυπα από το νέο βιβλίο του André Aciman: Έλα να με βρεις

28/11/2019

Νέος διαγωνισμός από το αθηνόραμα Club και τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Μπεστ σελερ των "New York Times", βιβλίο της χρονιάς σύμφωνα µε το "Publishers Weekly" και τη "Washington Post", η συνέχεια του μπεστ σέλερ "Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου". Ξαναερωτευτείτε τον Έλιο και τον Όλιβερ, τους πρωταγωνιστές της πιο αγαπημένης σύγχρονης ιστορίας αγάπης, του εμβληματικού μυθιστορήματος "Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου".


Μετρ στην απόδοση των πιο μύχιων στιγμιότυπων και των πιο λεπτών συναισθηματικών αποχρώσεων που συνιστούν την ουσία του πάθους, ο Aciman µας ξανασυστήνει τους ήρωές του, τους οποίους βρίσκουμε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Ο πατέρας του Έλιο, ο Σάµιουελ, ταξιδεύει από τη Φλωρεντία στη Ρώμη για να επισκεφθεί τον Έλιο ο οποίος σταδιοδρομεί ως προικισμένος κλασικός πιανίστας. Μια τυχαία συνάντηση στο τρένο µε µια όμορφη νεαρή γυναίκα θα ανατρέψει τα σχέδια του Σάµι και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Ο Έλιο μετά από λίγο καιρό μετακομίζει στο Παρίσι, όπου θα αποκτήσει µια σημαντική σχέση, ενώ ο Όλιβερ, οικογενειάρχης και καθηγητής πλέον στη Νέα Αγγλία, σκέφτεται σοβαρά να ξαναδιασχίσει τον Ατλαντικό για ένα ταξίδι επιστροφής στην Ευρώπη.
Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για τις πολλές και διαφορετικές όψεις του έρωτα που προσπαθεί να δώσει απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα: Πεθαίνει ποτέ η αληθινή αγάπη;

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και κερδίστε αντίτυπα από το νέο βιβλίο του André Aciman, «Έλα να με βρεις» από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 4/12 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr.
*Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης & τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ.
Οι νικητές είναι:
ΕΙΡΗΝΗ ΑΣΚΗΤΟΓΛΟΥ
ΡΙΓΛΗ ΜΑΡΙΑ