Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για τα live του "Jazzét Café"

19/03/2019

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για live μουσικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό jazz club του Χαϊδαρίου.

Human Touch Band, 22/03 στις 22:00

Για μια ακόμη φορά, ένα από τα μακροβιότερα group, με 20 χρόνια συνεχούς πορείας, μέσα από την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητα και ιδιαίτερη εξέλιξη του, παρουσιάζουν έναν ήχο με άποψη και μουσική ευαισθησία. Σαξόφωνα, μπάσα, πλήκτρα, ντραμς, φλάουτα, κρουστά, φλογέρες, φωνές, σώματα και μελλοντικές, μεταμφιέζονται από μουσικά όργανα σε πολυμορφικές προσωπικότητες που εξιστορούν ατμόσφαιρες μεταξύ γης και ονείρου. David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας, κατά κόσμον Human Touch.

4Seasons “Long Ride”, 23/03 στις 22:00

Μια ξεχωριστή μπάντα από την Αυστρία, οι 4Seasons των Gerhard Ornig, Karel Eriksson, Κουτσονάνου Βασίλη και Luis Andre Carneiro de Oliveira, θα παρουσιάσουν την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους στο Jazzét Café, στο Χαϊδάρι. Το Long Ride απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ενώ η αισθητική του προσέγγιση τράβηξε την προσοχή της ευρωπαϊκής, αλλά και της διεθνούς τζαζ σκηνής. Πρόκειται για έντεκα συνθέσεις βασισμένες σε απαιτητικές και συνάμα απλές μουσικές ιδέες, σε up–tempo τόνους και ρέουσες μελωδικές γραμμές. Οι 4Seasons, που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα, έχουν εμφανιστεί σε πολυάριθμα φεστιβάλ τζαζ σε όλη την Ευρώπη, με κυριότερο αυτό του Σαν Σεμπαστιάν.

Για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση (με ένα ποτό) για ένα από τα παραπάνω live στο "Jazzét Café" συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Πέμπτη 21/03 (14.00 μ.μ.), διαλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Πέμπτη 21/03 (15.00 μ.μ.)και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
*Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας σας αθηνόραμα Club, καθώς και η ταυτότητά σας.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι νικητές είναι:


Σπυρίδων Οικονόμου (Human Touch Band, 22/03 στις 22:00)


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΝΕΣΙΩΤΗΣ (4Seasons “Long Ride”, 23/03 στις 22:00)


Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ ή τηλεφωνικά.