Δείτε τους νικητές για την avant premiere της ταινίας «Αγώνας για Δικαιοσύνη»

13/02/2020

Ο σταρ Μάικλ Μπ. Τζόρνταν πρωταγωνιστεί σε ένα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα δικαστικό δράμα, το οποίο έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι, μπαίνοντας στην κλήρωση για να διεκδικήσετε τη θέση σας στην avant premiere της ταινίας την Τρίτη 25/2 στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Τη δεκαετία του '80, ο Μπράιαν Στίβενσον είχε μόλις αποφοιτήσει από το Χάρβαρντ και ως νέος δικηγόρος, είχε όλο το μέλλον μπροστά του για να χτίσει μια πλούσια σε κύρος και αποδοχές καριέρα. Εκείνος όμως είχε αλλού το μυαλό του, έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αλαμπάμα και να αναλάβει την υπεράσπιση όσων αδικούνται από το νόμο. Πρώτη του υπόθεση εκείνη του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν, ενός άντρα ο οποίος καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για τη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Παρά την απειρία του ο Στίβενσον είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, μια επιλογή η οποία τον εγκλωβίζει σε ένα νομικό δαίδαλο και τον φέρνει αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο του συστημικού ρατσισμού.
Στο ρόλο του Στίβενσον βρίσκεται ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, πρωταγωνιστής επιτυχημένων ταινιών όπως τα «Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου» και «Black Panther». Από την άλλη, τον ΜακΜίλιαν ενσαρκώνει ο οσκαρικός Τζέιμι Φοξ, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον («Short Term 12», «Γυάλινο Κάστρο»).

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον
Σενάριο: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον & Άντριου Λάναμ βασισμένοι στα απομνημονεύματα του Μπράιαν Στίβενσον
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ, Μπρι Λάρσον, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Ρέιφ Σπαλ, Ρομπ Μόργκαν
Η ΤΑΙΝΙΑ «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Αγώνας για Δικαιοσύνη» στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι, 2108938111) την Τρίτη 25/2 στις 8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 24/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ. Οι νικητές είναι:


ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΤΣΙΡΟΓΙΆΝΝΗ
Μανουσάκης Ορέστης
ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΧΕΤΖΑΚΗ
Μαρια. Παπαδακη
Κατσίκη Άννα
ΜΑΡΟΥΣΩ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Καρβουνης Κωστας
Μαρία Πινότση
ΒΙΚΥ ΑΛΑΜΑΝΟΥ