Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά»

23/01/2020

Η εντυπωσιακή Μάργκο Ρόμπι ετοιμάζεται να μπει ξανά σε υπερηρωικές περιπέτειες, στην πρώτη αυτόνομη ταινία της ως Χάρλεϊ Κουίν, κι εσείς μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα την απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας στην avant premiere την Τρίτη 4/2 στο Village @ The Mall.

Κανείς δεν πιάνει τη Μάργκο Ρόμπι... Η Αυστραλιανή σταρ φοράει ξανά τη στολή της διαταραγμένα σέξι υπερηρωίδας Χάρλεϊ Κουίν για τη δική της αυτόνομη ταινία, στην οποία στήνει ένα ξέφρενο περιπετειώδες πάρτι με καλεσμένους άλλους αλλοπρόσαλλους superheroes. Μετά τα γεγονότα της «Ομάδας Αυτοκτονίας» και το χωρισμό με το άλλο της μισό, τον Τζόκερ, η Χάρλεϊ ενώνει τις δυνάμεις της με τη Huntress (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ) και την Black Canary (Τζούρνι Σμόλετ - Μπελ) και φτιάχνουν τη δική τους μικρή ομάδα «Εκδικητών». Αποστολή τους να σώσουν μια κοπέλα από τα χέρια του σατανικού μεγαλέμπορου ναρκωτικών Black Mask, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιούαν ΜακΚρέγκορ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κάθι Γιαν
Σενάριο: Κριστίνα Χόντσον
Πρωταγωνιστούν: Μάργκο Ρόμπι, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Τζούρνι Σμόλετ-
Μπελ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΪ ΚΟΥΙΝ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν» στον κινηματογράφο Village @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, 14848) την Τρίτη 4/2 στις 8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 3/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.


Οι νικητές είναι:


Βενετία Σταμοπούλου
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΛΕΣΗ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΟΦΩΤΙΑΣ
Δημήτρης Ζαχαράκης
Ευθαλία Καραλιώτα
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
Παναγιώτης Κατσιάρης
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΙΟΥΛΗ
Άγγελος Αναστασογλου
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ