Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ»

07/01/2020

Ο οσκαρικός και θρυλικός δημιουργός Κλιντ Ίστγουντ, επιστρέφει με μια συνταρακτική αληθινή ιστορία με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996. Μπείτε στην κλήρωση και γίνετε οι πρώτοι που θα δουν την ταινία στη μεγάλη οθόνη σε avant premiere τη Δευτέρα 13/1 στο Village @ The Mall.

Το όνομα «Ρίτσαρντ Τζούελ» έγινε στιγμιαία παγκοσμίως γνωστό, καθώς άνηκε στον φύλακα ο οποίος έσωσε εκατοντάδες ζωές όταν ανακάλυψε βομβιστικό μηχανισμό που επρόκειτο να εκραγεί, την περίοδο της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα. Ο απροσδόκητος ήρωας όμως θα μετατραπεί σύντομα σε νούμερο ένα ύποπτο, όταν αρχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της προσωπικής του ζωής. Τότε ο Τζούελ (Πολ Γουόλτερ Χάουζερ) θα βρεθεί στο στόχαστρο τόσο των Αρχών όσο και του Τύπου, με μοναδικό άνθρωπο στο πλευρό του τον δικηγόρο Γουάτσον Μπράιαντ (Σαμ Ρόκγουελ), ο οποίος είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για τον πελάτη του.

Ο Κλιντ Ίστγουντ κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη κρατώντας στα χέρια το σενάριο του υποψήφιου για Όσκαρ Μπιλ Ρει («Captain Phillips»), με έτερους πρωταγωνιστές τους Κάθι Μπέιτς, Ολίβια Γουάιλντ και Τζον Χαμ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Σενάριο: Μπιλ Ρέι βασισμένος στο άρθρο του Vanity Fair «Αμερικανικός εφιάλτης - η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζοούελ» (Μαρί Μπρένερ)
Πρωταγωνιστούν: Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Σαμ Ρόκγουελ, Κάθι Μπέιτς, Ολίβια Γουάιλντ, Τζον Χαμ
Η ΤΑΙΝΙΑ «Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΤΖΟΥΕΛ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» στον κινηματογράφο Village @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, 14848) τη Δευτέρα 13/1 στις 8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.) από το αθηνόραμα Club, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 10/1 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές έχουν ενημερωθεί μέσω email.


Οι νικητές είναι:


Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης
Κωνσταντίνος Βούρβουλης
Χρυσούλα Φωτοπούλου
KARETSOS PAVLOS
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΝΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ
Νικολαος Γκουβινας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΕΤΗΣ
Ιωάννα Καλογεροπούλου