Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω»

23/06/2021

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε πρώτοι στη μεγάλη οθόνη το νέο σίκουελ της ανατριχιαστικής σειράς ταινιών «Το Κάλεσμα» τη Δευτέρα 28/6 στο θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος.

Το επιτυχημένο horror franchise του Τζέιμς Γουάν συνεχίζεται με μία ακόμα τρομακτική περιπέτεια των μεταφυσικών ερευνητών Εντ και Λορέιν Γουόρεν (Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα). Η δράση μεταφέρεται στο Κονέκτικατ του 1981, όταν οι Γουόρεν έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας τους, η οποία αφορά ένα νεαρό που κατηγορείται για στυγνή δολοφονία. Ο άντρας επικαλείται ως ελαφρυντικό τη δαιμονοληψία, ωστόσο, μπορούν οι Γουόρεν να πείσουν το δικαστήριο πως είναι αθώος; Το περιστατικό βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’80.

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 3: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω» στο θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος (Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου, 2109821256) τη Δευτέρα 28/6 στις 9 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 28/6 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr

Ο διαγωισμός έληξε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ ή τηλεφωνικά.


Οι νικητές είναι:


ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
Γιώργος Παυλίνος
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στειακάκη Άννα
ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Γκίκας Παναγιώτης
Πικρός Αδάμης
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Αρχοντής Βασίλης