Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Θέλημα Θεού»

27/03/2019

Ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης Φρανσουά Οζόν υπογράφει ένα τολμηρό κοινωνικό δράμα που βραβεύτηκε στο πρόσφατο φεστιβάλ Βερολίνου. Μπείτε στην κλήρωση και γίνετε οι πρώτοι που θα την παρακολουθήσουν σε πρεμιέρα τη Δευτέρα 1/4 στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax.

Ο Φρανσουά Οζόν («Νέα και Όμορφη», «Η Καινούρια Φιλενάδα», «Frantz») κάνει δυναμική επιστροφή στο κινηματογραφικό προσκήνιο με το «Θέλημα Θεού», ένα αποκαλυπτικό και επίκαιρο δράμα που έχει «ανάψει» τις συζητήσεις στη Γαλλία, καθώς το θέμα της ταινίας αφορά αληθινά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερέα στη Λυόν.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε η Γαλλία τα τελευταία χρόνια, και ο Οζόν επιλέγει να βάλει στο μικροσκόπιο την υπόθεση χρησιμοποιώντας για τους χαρακτήρες του τα αληθινά ονόματα και τις συνομιλίες των εμπλεκομένων. Αυτή η κίνηση προκάλεσε την οργή των δικηγόρων του ιερέα, καθώς η δίκη δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί όταν ο Οζόν παρουσίαζε την ταινία στο φεστιβάλ Βερολίνου, οδηγώντας τους να πιέσουν για την αναβολή της κυκλοφορίας της ταινίας στη Γαλλία (20/2). Οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς, με την ταινία μάλιστα να βραβεύεται στο Βερολίνο με την Αργυρή Άρκτο – Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής, και να αποσπά βραβείο Σεζάρ για την ερμηνεία του Σουάν Αρλό.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν, Σενάριο: Φρανσουά Οζόν, Πρωταγωνιστές: Μελβίλ Πουπό, Ντενί Μενοσέ, Σουάν Αρλό, Ερίκ Καραβακά, Φρανσουά Μαρτουρέ
Η ΤΑΙΝΙΑ «ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ FILMTRADE.

Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Θέλημα Θεού» στον κινηματογράφο Νιρβάνα 1 & 2 Cinemax (Λ. Αλεξάνδρας 192, Αμπελόκηποι, 2106469398 & 2106445221) τη Δευτέρα 1/4 στις 6.00 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 28/3 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr.


Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.


Οι νικητές είναι:


Γιάννης Αρώνης
Χάρις Κανελλή
Στέφανος Σταθόπουλος
Γερνα Πηνελόπη
εμμανουηλ μαρκουλακης
ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Θωμάς Καποδίστριας
ΕΒΕΛΥΝ ΣΔΟΥΚΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Σπύρος Αντωνίου
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΡΑΜΠΙΑΣ ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ
Γεώργιος Μοροχάρτζης
Κρυφου Ανθια
Διονυσία Παράσχη
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ
Alexandros Tsompanakis
Κατερίνα Κουμούτση