Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για το 2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019

14/10/2019

Το Jazzét Café παρουσιάζει το 2ο Jazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ, που η ιδέα και υλοποίηση του, ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Music Center Athens - Jazzét Café και κιθαρίστα, Λευτέρη Χριστοφή.

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στη συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.
Έξι κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής, με σπουδές και καριέρα εντός και εκτός των Ελλαδικών συνόρων, οι Θοδωρής Κότσιφας, Γιώργος Κρομμυδάς, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας, Δημήτρης Πολίτης, Κωνσταντίνος Στουραίτης θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ, Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ, αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η “υψηλή” μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο του Jazzét Café.
Παράλληλα με το 2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019, στη γκάλερι ArteGa του Jazzét Café παρουσιάζεται η Έκθεση Τζαζ Φωτογραφίας “Jazz for Sore Eyes” του Ιωάννη Καρνεσιώτη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αίαντα Χριστοφή.
Παρασκευή 18/10/19, 22:30
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ, ΠΡΙΑΜΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΝΤΟΥΛΙΑΣ
Σάββατο 19/10/19, 22:30
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Λευτέρης Χριστοφής


 

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις με ποτό δηλώνοντας συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, επιλέγοντας την συναυλία που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/10/2019 (13.00 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
Προσοχή: ο κάθε νικητής κερδίζει μία διπλή πρόσκληση με ένα ποτό (ένα ανά άτομο). Είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, αλλά και της κάρτας σας αθηνόραμα Club κατά την επίσκεψη στο χώρο.

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι βικητές έχουν ενημερωθεί μέσω email.


Οι νικητές είναι:


Παρασκευή 18/10/19, 22:30  ΔΉΜΟΥ ΜΥΡΣΊΝΗ
Σάββατο 19/10/19, 22:30 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ