Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για το Summer Festival: JAZZET New Jazz Artists Duets

01/01/2019

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και κερδίστε διπλές προσκλήσεις με ποτό για το Summer Festival: JAZZET New Jazz Artists Duets.

BOURVARIS & KALTAMPANOS , 19/07 (22:30)

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, το Jazzet Cafe θα υποδεχθεί στα πλαίσια του New Jazz Artists Duets, δύο ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους μουσικούς, τους Κωνσταντίνο Μπουρβάρη στην κιθάρα και Σταύρο Καλταμπάνο στο μπάσο. Ο Κωνσταντίνος Μπουρβάρης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996, και ασχολήθηκε με τη μουσική και την κιθάρα από την ηλικία των 12 ετών. Από τον Οκτώβριο του 2019, θα αρχίσει τις σπουδές του στη jazz κιθάρα στο KUG University of Graz, στην Αυστρία. Ο Σταύρος Καλταμπάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και ασχολήθηκε με τη μουσική από την ηλικία των 13 ετών. Μία συναυλία όπου θα ακουστούν γνωστά jazz standards ερμηνευμένα υπό το νεανικό και μοντερνιστικό ύφος των νέων μουσικών.

KOKKINOPOULOU & KONTRAFOURIS DUET, 20/07 (22:30)

To Σάββατο 20 Ιουλίου, ο βιρτουόζος πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης επιστρέφει στο Jazzèt Cafè με το εξαίρετο κοινό, τον εξεζητημένο ήχο και την υπέροχη φιλοξενία του για να συμπράξει μουσικά με την εξαίρετη πιανίστα αλλά και ξεχωριστή τραγουδίστρια, Δήμητρα Κοκκινοπούλου. Θα παρουσιάσουν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα με πρωτότυπες συνθέσεις, τζαζ στανταρτς αλλά και διασκευές βγαλμένες από τα ψυχεδελικά ‘60s και τη μουσική του Brian Auger και της Julie Driscoll.

POLYGENIS & CHATZITSAKOS DUO, 26/07 (22:30)

Ο Διονύσης Πολυγένης στην κιθάρα και ο Νίκος Χατζητσάκος στο κοντραμπάσο συναντιώνται για μια βραδιά στο Jazzèt Cafè στο Χαϊδάρι όπου θα παίξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια με το δικό τους ύφος και στυλ διαμορφωμένα ειδικά για το ντουέτο τους, την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 22:30.

Για να κερδίσετε μία (1) διπλή πρόσκληση εισόδου με ποτό για κάθε μία από τις παραστάσεις του Jazzèt Cafè - The Jazz Club (Στρ. Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, τηλ.: 2105815626) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 19/07, διαλέγοντας την ημέρα που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 19/07 (2 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
Προσοχή: Το δώρο αφορά την είσοδό σας στις συναυλίες και ένα ποτό ανά άτομο.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ ή τηλεφωνικά.