Παραμυθοκάρτες για το πιο πρωτότυπο storytelling με 15% έκπτωση!

21/07/2019

Το αθηνόραμα Club σας καλεί να ανακαλύψετε τη σειρά των Εκδόσεων Κίτρινο Πατίνι που στόχο έχει να εξιτάρει την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών, με έκπτωση 15%.

Ας ξεκινήσουμε με τις «Παραμυθοκάρτες»! Μπορούν επτά και μόνο κάρτες να ιντριγκάρουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και να «ζωντανέψουν» μαγικούς κόσμους; Φυσικά και μπορούν!

Ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά από 3 ετών που στοχεύει στην καλλιέργεια της φαντασίας και της έκφρασης λόγου και συναισθημάτων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι «Παραμυθοκάρτες» αποτελούνται από 49 κάρτες. Το παιδί τραβά στην τύχη μία κάρτα από κάθε κατηγορία, και με βάση τις εικόνες των καρτών καλείται να αφηγηθεί την δική του ιστορία. Ξεκινώντας λοιπόν από την απλή περιγραφή-διάβασμα των εικόνων και με τις κατάλληλες βοηθητικές ερωτήσεις των γονιών, το κάθε παιδί φτιάχνει σταδιακά το δικό του παραμύθι πλάθοντας χαρακτήρες, στήνοντας διάλογους και δημιουργώντας φανταστικές ιστορίες χωρίς κανέναν περιορισμό! Έτσι, η δημιουργική αφήγηση των παραμυθιών τους μπορεί εύκολα να μετατραπεί ακόμα και σε θεατρικό παιχνίδι, παρέα με γονείς και φίλους!

Δείτε το παιδί σας να μετατρέπεται στον πιο ...ταλαντούχο παραμυθά χαρίζοντάς του μία από τις έξι (συν μία στα Αγγλικά) σειρές «Παραμυθοκαρτών» που καλύπτουν όλα τα γούστα:



  1.  Ιστορίες από το νησί της φαντασίας με πρωταγωνιστές ήρωες της θάλασσας (γοργόνες, πειρατές και χταποδάκια μόνο μερικοί από τους ήρωες που θα σας βοηθήσουν να πλάσετε παραμύθια της θάλασσας)

  2. Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο με κάρτες που στοχεύουν στην αναγνώριση, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων 

  3. Ιστορίες με μουσούδες με ζωάκια τυχερά αλλά και αδέσποτα που θα καλλιεργήσουν την ζωοφιλία και την ενσυναίσθηση των παιδιών 

  4. Ιστορίες από την Παραμυθοχώρα με ήρωες ξωτικά, νεράιδες, νάνους και μάγισσες που είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της δικής σας φαντασίας

  5. Ιστορίες από Αγαπημένα Παραμύθια για να δημιουργήσετε την πιο πρωτότυπη παραμυθοσαλάτα, αφού εδώ καλείστε να μπλέξετε τους ήρωες από τα πιο γνωστά παραμύθια του κόσμου σε νέες περιπέτειες. 

  6. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν -στα αγγλικά και στα ελληνικά- οι Ιστορίες από την Ελληνική Μυθολογία οι οποίες συνοδεύονται εκτός από φύλλο οδηγιών κι από ένα μικρό βιβλιαράκι που δίνει πληροφορίες για τους ήρωες, τους τόπους και τα μυθικά πλάσματα που απεικονίζονται στην κάθε κάρτα.

Όμως, πολύ πρόσφατα στις εκδόσεις προστέθηκε κι ένα παραμύθι που έγραψε και εικονογράφησε η Λιάνα Δενεζάκη με τίτλο «Ποιος θα γίνει αρχηγός;». Ένα παραμύθι που είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Το «Ποιος θα γίνει αρχηγός;» πραγματεύεται μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις το έντονο ΕΓΩ που εμποδίζει τα ζωάκια του δάσους να ζήσουν αρμονικά κι ευτυχισμένα. Όταν όμως το ΕΓΩ μετατραπεί σε ΕΜΕΙΣ, οδηγούμαστε στο Δάσος της Χαράς, εκεί που η συνεργασία, η φιλία και οι αξίες της ζωής νικούν! Μα για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να... ανθίσει μέσα από ένα νούφαρο μια κορώνα!

Δείτε εδώ αναλυτική παρουσίαση της σειράς, μάθετε πως μπορείτε να μάθετε παίζοντας μαζί με τα παιδιά και αποκτήστε όλα τα έργα από τις εκδόσεις "Κίτρινο Πατίνι" με έκπτωση 15% από το αθηνόραμα Club.
Η έκπτωση 15% εφαρμόζεται αυτόματα, κάνοντας κλικ στο παρόν link. Aφού προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό σας καλάθι, προχωρήστε στην επιλογή "Ταμείο" και θα δείτε την έκπτωση να έχει ήδη πραγματοποιηθεί.