​Pizza, pasta & more: τα ιταλικά της πόλης στο αθηνόραμα Club

23/09/2019

Εμείς οι Έλληνες αυτήν τη στρογγυλή την έχουμε για θεά. Και δεν εννοούμε την μπάλα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά την πίτσα, αυτό το μέγα γευστικό δάνειο της Ιταλίας σε ολόκληρο τον κόσμο που στη μυρωδιά του και μόνο υποκλίνονται οι πάντες. Ασφαλώς η πίτσα σπανίως «ταξιδεύει» μόνη της. Αγαπά να συνοδεύεται και από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της τόσο δημοφιλούς ιταλικής κουζίνας, την pasta και τα ριζότι, τα σπουδαία τυριά & αλλαντικά αλλά και τα εξαιρετικά γλυκά. Δείτε παρακάτω τέσσερεις σπουδαίες γευστικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε με έκπτωση χρησιμοποιώντας την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Da nonna


Μεγάλη ποικιλία σε πίτσες και ζυμαρικά (pasta fresca, ζυμαρικά ψημένα στον ξυλόφουρνο κ.ά.) σε μια φιλική τρατορία που κρύβει στο βάθος μια δροσερή πράσινη αυλή. 20% έκπτωση όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Il Covo


Πίτσα στον ξυλόφουρνο και φρέσκια πάστα σε cosy περιβάλλον, διακοσμημένο σε σύγχρονους τόνους ου συνδυάζεται άψογα με το φιλικό κι ευγενικό σέρβις. 20% έκπτωση όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Pasteria (La)


Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια μεσημέρι-βράδυ. Η ανοιχτή κουζίνα βγάζει πλούσια πιάτα ζυμαρικών, ριζότι, πίτσα με λεπτή ζύμη, φρέσκιες σαλάτες, αλλά και γευστικές προτάσεις με κρέας και ψάρι. Ιταλικά γλυκά και φρεσκοκομμένος espresso για το τέλος, ενώ δεν λείπουν και τα κοκτέιλ. 20% έκπτωση όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Σμίλη


Το ρουστίκ συναντά το σύγχρονο σχεδιασμό και ο ξυλόφουρνος την μπάρα σ΄ αυτό το cocktail & pizza bar –όχι ότι στο μενού του δεν θα βρεις και ζυμαρικά ή κάποια κρεατικά. Σε ένα πέτρινο διώροφο κτίριο, βλέπει από τα παράθυρά του τις πλαγιές του βουνού κι αγαπά τις jazz και funk μουσικές, ενώ έχει κρυμμένο avantage τον δροσερό κήπο για το αποκαλόκαιρο. 20% έκπτωση όλη την εβδομάδα με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Δείτε τη λίστα με τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο αθηνόραμα Club και απολαύστε τα γεύματα σας με έκπτωση μέχρι και 30%.