Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
Τηλ.: 2107238900

Τιμές: € 25 - 28


All day
Από την αρχή έβαλαν στην all day κουζίνα τους όσα υλικά μπορούσαν να φέρουν από το νησί τους και όχι μόνο συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο, αλλά τον εξελίσσουν όμορφα εμπλουτίζοντας τη γευστική… παρτιτούρα με νέα ελληνο-μεσογειακά εδέσματα, αλλά και προτάσεις κρεατοφαγίας. Μέσα, κάτω από τα ντιζαϊνάτα φωτιστικά, κι έξω, στα καναπεδάκια και στις καρέκλες σκηνοθέτη στο τρίστρατο Αρχελάου - Αμύντα - Αρριανού, βρίσκεις ένα ανθρώπινο mix & match από νεαροπαρέες και μεγαλύτερους, ζευγάρια και γείτονες που κάθονται για καφέ, φαγητό ή ποτό. Είναι και pet friendly.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου