Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Berlin by 5 drunkmen

Τιμοθέου 8, Παγκράτι
Τηλ.: 6972350656

Τιμές: € 15 - 20


Μπιραρίες
Στο μικρό beer bar που έστησαν πέντε φίλοι στον πεζόδρομο της Τιμοθέου οι ενσωματωμένες στα ξύλινα ψηλά τραπέζια κάνουλες, που σου δίνουν τη δυνατότητα να γεμίσεις/ξαναγεμίσεις μόνος το ποτήρι σου, είναι πάντα highlight, με τους πιο… διψασμένους να κερδίζουν τις πρώτες θέσεις στον ηλεκτρονικό πίνακα με τις επιδόσεις. Εμείς όμως θα επιστήσουμε την προσοχή σας στα βρυσάκια του μπαρ, όπου οι επιλογές σε ξένες και ντόπιες βαρελίσιες μπίρες έχουν εκτοξευθεί στις 25, ενώ υπάρχει και μια μικρή επιλογή από αποκλειστικές φιάλες δικής τους εισαγωγής. Αν πεινάσετε, παίζουν κάποιες επιλογές fingerfood/bar food.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου