Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

IT Restaurant

Σκουφά 29, Κολωνάκι
Τηλ.: 2103635773

Τιμές: € 30 - 35


All day food
Φωτεινός, φιλόξενος, σύγχρονης αντίληψης, eco-friendly χώρος με διαφορετικά επίπεδα και κυρίαρχο στοιχείο το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Φαγητό με comfort χαρακτήρα και διεθνείς, μεσογειακές και ελληνικές αποχρώσεις. Εξίσου δημοφιλές είναι και το Sunday brunch του εστιατορίου, το οποίο παραμένει πιστό σε μια healthy φιλοσοφία, από του οποίου τον κατάλογο φυσικά δε λείπουν και τα signature cocktails. Διατίθεται εξωτερικός χώρος για καθήμενους.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου