Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
Τηλ.: 2108013100

Τιμές: € 25 - 30
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Πολυασιατικές
Η βρετανικής καταγωγής αλυσίδα που κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο έχει δύο έδρες στην Αθήνα, μια στο Golden Hall, με τραπέζια και στη βεράντα, και μια ακόμα σε έναν πολυεπίπεδο, φωτεινό χώρο στην Κηφισιά με πολλές όμορφες γωνιές, που το καλοκαίρι βγαίνει έξω στην οδό Κασσαβέτη. Σύγχρονο, casual στιλ στο ντεκόρ, χορταστικές ιαπωνικές γεύσεις με αρκετές ευρύτερα ασιατικές νότες σε ποικιλία, ανάμεσα τους και sushi, ποτά και κοκτέιλ.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου