Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Olive Restaurant

Ξεν. «Dusit Suites Athens», Πανδώρας 3, Γλυφάδα
Τηλ.: 2109681350

Τιμές: € 65 - 80
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Μοντέρνα κουζίνα
Με τον Αργοσαρωνικό για φόντο, όπως απλώνεται από την αεράτη ταράτσα του ξενοδοχείου «Dusit Suites», κι ένα αστεράτο ηλιοβασίλεμα στα ατού, ο σεφ Νίκος Παντέχης (με προϊστορία στις κουζίνες του «Funky Gourmet») μιξάρει μοντέρνες τεχνικές με μεσογειακές γεύσεις, σε ένα μενού που φλερτάρει με το fine dining, χωρίς να ξεχνά τις βάσεις της ελληνικής γευστικής μνήμης. Την εμπειρία συνοδεύει μια ευρηματική cocktail list, που εμπνέεται τις signature μείξεις της από τις χώρες του δρόμου του μεταξιού.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου