Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Premiere

(ξεν. «Athenaeum InterContinental») Λεωφ. Συγγρού 89-93, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 2109206000

Τιμές: € 65 - 80
Πληροφορίες: Κλειστά Κυρ.-Δευτ.


Χρυσοί Σκούφοι 2019
Σε αυτό το εστιατόριο που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα κάδρα της Ακρόπολης, η σάλα αποπνέει αγάπη για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη κι η βεράντα αφήνει το βλέμμα να περιπλανηθεί πάνω από την πόλη. Ο Μιχάλης Νουρλόγου εξελίσσει την κουζίνα του παρουσιάζοντας ευρηματικά πιάτα με έντονη προσωπικότητα, μοντέρνα και κοσμοπολίτικα, τα οποία συνδυάζονται με μια εκτενή λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Ειδικό μενού χορτοφαγίας (€ 80 κατ’άτομο). Χρυσός Σκούφος 2019.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Κλείσε τραπέζι online χωρίς χρέωση
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου