Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Kuzina

Αδριανού 9, Θησείο
Τηλ.: 2103240133

Τιμές: € 40 - 45
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Roof gardens
Location, location, location. Η θέση του ντυμένου στα λευκά εστιατορίου, με θέα το Ναό του Ηφαίστου και την Ακρόπολη –κανονική καρτ ποστάλ– τόσο από τα εξωτερικά τραπέζια στην Αδριανού, όσο κι από τη μικρή, αξιοζήλευτη ταράτσα, θα ήταν από μόνη της λόγος για να το προτιμήσεις^ είναι από τους κλασικούς πλέον γευστικούς τουριστικούς προορισμούς της πόλης. Πλην όμως και η γευστική πρόταση του Άρη Τσανακλίδη, με το γνωστό, προσωπικό του στιλ, διαθέτει ουσιαστικά θέλγητρα: ένα σύμπλεγμα υλικών και γεύσεων της Ελλάδας και του κόσμου, σαν διαπολιτισμικό γευστικό σουλάτσο.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου