Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
Τηλ.: 2103222839

Τιμές: € 40 - 50
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Eλληνική μοντέρνα κουζίνα
Σύγχρονη κουζίνα με σύγχρονους τόνους κι ελληνικές και διεθνείς προσλαμβάνουσες από τον Ηλία Γώγο και τον Γιάννη Μακαρόνη, σε ένα όμορφο νεοκλασικό, διακοσμημένο με ταξιδιωτική θεματική, που το καλοκαίρι μεταφέρεται σε μια αυλή λίγο πιο πέρα, στο Νο 46 της οδού Νίκης. Το σκηνικό εκεί είναι κουκλίστικο, με φερφορζέ ανάμεσα στις γλάστρες με τα λουλούδια, κάτω από τα γυάλινα βαζάκια-φαναράκια, ενώ τα τραπέζια μοιράζονται ανάμεσα σε Έλληνες και τουρίστες που κινούνται στον άξονα Πλάκα-Σύνταγμα.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου