Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
Τηλ.: 2103617201

Τιμές: € 30 - 40
Πληροφορίες: Από το πρωί.


Μοντέρνα κουζίνα
Ένα μικρό γκουρμέ καφέ-εστιατόριο με διατροφικές-βιολογικές ανησυχίες, το οποίο αγαπά την ασπρόμαυρη εποχή του Χόλιγουντ και τις τζαζ μουσικές. Στον ευρύ σε προτάσεις κατάλογο βρίσκεις συγκριτικό πίνακα για τις περιεκτικότητες σε θρεπτικά στοιχεία και δελτίο ποιότητας και προέλευσης των προϊόντων που χρησιμοποιούνται. Τα πιάτα κινούνται σε πολλές κατευθύνσεις. Ανάλογα με τα γούστα ή την όρεξή σου θα διαλέξεις ανάμεσα σε χορτοφαγικά/υγιεινά, πιάτα με έθνικ αποχρώσεις, ελληνικές γεύσεις και προτάσεις κρεατοφαγίας. Brunch καθημερινά.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.

Η έκπτωση Aθηνόραμα club ισχύει μόνο για τα προϊόντα του καταλόγου φαγητού ενώ δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές.

Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου