Αθηνόραμα Club

Σινεμά με έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες αίθουσες και θερινά με το αθηνόραμα Club

09/07/2015

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 για να απολαύσετε τις πιο σύγχρονες κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και τις καλύτερες ταινίες της φετινής σεζόν που εξακολουθούν να προβάλλονται.

 «Magic Mike XXL»
«Magic Mike XXL»

Από τις νέες κυκλοφορίες σημειώστε το κωμικό και σέξι «Magic Mike XXL» ή την επανακυκλοφορία της «Αυτοκρατορίας των Αισθήσεων», της τολμηρότερης καλλιτεχνικής ταινίας όλων των εποχών. 

Οι φίλοι της περιπέτειας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο θεαματικότατο «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» του Τζορτζ Μίλερ, την επιστροφή του Σβαρτζενέγκερ με το «Εξολοθραυτής: Γένεsys» και το απόλυτο μπλοκμπάστερ «Jurassic World», ενώ οι φαν της κωμωδίας μπορούν να ζήσουν μια νεοϋρκέζικη «Σχέση 5 με 7» ή να κάνουν ένα απολαυστικό γαστριμαργικό «Ταξίδι στην Ιταλία».

Για τους φίλους του αστυνομικού θρίλερ, τέλος, υπάρχει το ισπανικό «Μικρό Νησί», η καλύτερη κινηματογραφική απάντηση στο «True Detective».

Δείτε την ταινία της αρεσκείας σας στους επιλεγμένους κινηματογράφους που συνεργάζονται με το Αθηνόραμα Club πληρώνοντας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη μόνο €5 ή ένα εισιτήρια για δύο άτομα (2 for 1 )! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.