Στις προβολές του Movie Society με το αθηνόραμα Club

19/02/2019

Εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές των μελών του club για τα καλύτερα σινε-ραντεβού της πόλης.

Την 1η Φεβρουαρίου σηκώνουν αυλαία στον κινηματογράφο Odeon Όπερα οι προβολές του Movie Society, του φρέσκου «φεστιβάλ διαρκείας» που στήνεται από το «α», και φέρνει στη μεγάλη οθόνη μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες του παγκόσμιου σινεμά.

Από την 1η Φεβρουαρίου λοιπόν και μέχρι τα μέσα Απριλίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 16.00, δίνουμε ραντεβού στο Odeon Όπερα όπου μας περιμένουν φιλμ νουάρ αριστουργήματα, ονειρικές μεταφορές παθιασμένων έργων της ερωτικής λογοτεχνίας και προβολές-έκπληξη ταινιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στις αίθουσες. Το παλιό συναντά το καινούργιο στις θεματικές που έχουν επιλεγεί και τις οποίες διαδέχονται στη συνέχεια εξίσου πολυσυλλεκτικά αφιερώματα. Όπως το focus στη φιλμογραφία σπουδαίων σκηνοθετών, η προβολή ταινιών που χρήζουν... ψυχανάλυσης καθώς κι εκείνων που μας συγκίνησαν με τις μουσικές ιστορίες τους. Διαλέγουμε ακόμη εντυπωσιακά φιλμ που προβλήθηκαν την περασμένη σεζόν και δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη μεγάλη οθόνη.

Το αθηνόραμα Club προσφέρει στα μέλη του προνομιακές τιμές για το Movie Society, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής: €5 το μεμονωμένο εισιτήριο, €32 η κάρτα 10 προβολών (ισχύει για όλη τη διάρκεια του Movie Society) και €72 η κάρτα διαρκείας. Όσα μέλη αποκτήσουν μία από τις κάρτες, εξασφαλίζουν αυτόματα συλλεκτικό μπλουζάκι Movie Society, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 50% στο κυλικείο του Odeon Όπερα και στις αγορές επιλεγμένων DVDs. Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και 10 προβολών θα έχουν προτεραιότητα στην κατοχύρωση θέσης στις ειδικές πρεμιέρες του Movie Society, ενώ θα συμμετέχουν σε αποκλειστικούς διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των πρώτων προβολών, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι ώστε να εξασφαλίσετε πρώτοι τα εισιτήρια και τις κάρτες σας. Σας περιμένουμε!