αθηνόραμα Club

Στο Artfygio με το αθηνόραμα Club

11/01/2018

Δημιουργική απασχόληση για όλη την οικογένεια με έκπτωση 20% προσφέρει στα μέλη του το αθηνόραμα Club.

Ένας χώρος – καταφύγιο τεχνών βρίσκεται εδώ και μία πενταετία στο Ίλιον και κρατά μυαλό και σώμα μικρών και μεγάλων σε εγρήγορση! Στο «Artfygio», μέσα από εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις, η τέχνη χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης συναισθημάτων παιδιών και ενηλίκων, κάνοντάς το ιδανικό «στέκι» για όλη την οικογένεια.

Δραστηριότητες βασισμένες κυρίως στις παραστατικές τέχνες, όπως είναι το θέατρο και ο χορός, συμβάλουν στην ανάπτυξη του αυθορμητισμού των παιδιών και στην καλλιέργεια της φαντασίας τους (παιδιά 6 ετών και άνω), ενώ οι μικρότεροι επισκέπτες κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τις τέχνες μέσα από το παιχνίδι (από 1 έτους) και συμμετέχουν σε μουσικοκινητικά προγράμματα θεάτρου και εργαστήρια ζωγραφικής (παιδιά 3-5 ετών).

Οι έφηβοι και οι ενήλικες γυμνάζονται και απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από το άγχος της καθημερινότητας παίρνοντας μέρος σε προγράμματα yoga και pilates, ενώ μια σειρά δημιουργικών δράσεων με την ταυτόχρονη συμμετοχή γονέων και παιδιών, όπως μουσικά και εικαστικά εργαστήρια, φέρνουν την οικογένεια κοντά με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

Artfygio, Θεσσαλονίκης 5Α, Ίλιον, 2130285757

Δείτε εδώ όλες τις παιδικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με έκπτωση από το αθηνόραμα club.