αθηνόραμα Club

Στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας με έκπτωση 50%

16/11/2017

Ο Μανώλης Δούνιας ανεβάζει τον «Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ και τα μέλη του αθηνόραμα club έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση με 50% έκπτωση (2 άτομα με 1 εισιτήριο).

Ο κόσμος του θεάτρου και οι σχέσεις των ανθρώπων του, τα παρασκήνια και το πάθος της σκηνής στο Λονδίνο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου σκιαγραφούνται στο έργο του Ρόναλντ Χάργουντ «Ο αμπιγιέρ» (1981), το οποίο ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Ο ίδιος εμπνεύστηκε το έργο από τη δική του εμπειρία ως αμπιγιέρ του σπουδαίου άγγλου ηθοποιού Ντόναλντ Γούλφιτ και δημιούργησε μια ιστορία για την φιλία, την αφοσίωση, τις φιλοδοξίες και τα προδομένα όνειρα των ανθρώπων.

Σε ένα ετοιμόρροπο θέατρο της αγγλικής επαρχίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Σερ, ένας ηθοποιός του οποίου η καριέρα βρίσκεται στη δύση της, παλεύει με τις ανασφάλειές του λίγο πριν το ανέβασμα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί. Δίπλα του βρίσκεται ο αφοσιωμένος αμπιγιέρ του, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να του τονώσει την αυτοπεποίθησή του. Στο ρόλο του Σερ ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και του Αμπιγιέρ ο Μάνος Βακούσης. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν η Άννυ Λούλου, η Ευγενία Αποστόλου, ο Νίκος Καλαμό και ο Δημήτρης Μαργαρίτης σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια.

Δείτε εδώ όλες τις θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε με έκπτωση 50% από το αθηνόραμα club.