Τα θερινά του αθηνόραμα Club: Αθηνά, Μαργαρίτα, Ζέφυρος, Πέραν, Βοξ

21/07/2020

Οι open air κινηματογράφοι μας περιμένουν με νέες ταινίες, κλασσικά αριστουργήματα και φυσικά φρέσκο, καθαρό, κινηματογραφικό αέρα. Απολαύστε τους με έκπτωση έως και 50% με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Μαργαρίτα Cinema

Εκπέμποντας από το Χαλάνδρι, φιλοξενεί στις καρέκλες του ταινίες blockbutser αλλά και σινεφίλ και συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας ειδική τιμή € 5, από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Βοξ

Θεματικές προβολές, ατμοσφαιρικός χώρος και ένα σινεμά που μετρά περισσότερα από 80 έτη παρουσίας κάτω από τον Αττικό ουρανό, το «Βοξ» προσφέρει εισιτήρια στην ειδική τιμή των € 5, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ζέφυρος

Στα Άνω Πετράλωνα, εμπνέει μουσικούς στίχους και σινεφίλ πνεύματα, , προσφέροντας δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, από Δευτέρα έως και Παρασκευή αποκλειστικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club.Στα Άνω Πετράλωνα, εμπνέει μουσικούς στίχους και σινεφίλ πνεύματα, προσφέροντας δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, από Δευτέρα έως και Παρασκευή αποκλειστικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club.

Σινέ Πέραν Digital (Δημ. Κιν/φος)

Από την καρδιά του Περιστερίου, φιλοξενεί όλα τα μέλη του αθηνόραμα Club προσφέροντας ειδική τιμή € 5, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Αθηνά

Συνεχίζοντας την φήμη ως ένα από τα πλέον ατμοσφαιρικά σινεμά της πόλης, μεταφέρει τη νουάρ αύρα στον κήπο προσφέροντας ειδική τιμή € 5, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.


Δείτε τη λίστα με όλες τις αίθουσες που συμμετέχουν στο αθηνόραμα Club εδώ.