Τα θερινά του αθηνόραμα Club: Λάουρα, Όασις, Αλέκα, Άρτεμις

10/06/2020

Οι open air κινηματογράφοι κατάφεραν να επιστρέψουν δυναμικά στην καθημερινότητά μας και μας περιμένουν τηρώντας κατά γράμμα τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των θεατών.

Το αθηνόραμα Club με σταθερή αγάπη χρόνων για την "Έβδομη Τέχνη" ξεκινάει το καθιερωμένο ταξίδι από Παγκράτι, Ζωγράφου και Παπάγου.

Λάουρα Europa Cinemas Digital

Εκπέμποντας από το Νέο Παγκράτι, φιλοξενεί στις καρέκλες του ανοιχτού κήπου ταινίες blockbutser αλλά και σινεφίλ και συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας ειδική τιμή € 5, από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Όασις

Ξεκινώντας τη λειτουργία του το 1962 συνεχίζει μέχρι σήμερα με έναν αέρα ρομαντισμού, αριστουργήματα του κλασσικού κινηματογράφου αλλά και νέες προβολές. H αίθουσα συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας ειδική τιμή € 5, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Αλέκα (Δημ. Κιν/φος)

Σημείο συνάντησεις για τους κατοίκους της περιοχής που αγαπούν το σινεμά, ξεκινά κάθε καλοκαίρι σταθερά από νωρίς και συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας ειδική τιμή € 5, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Άρτεμις (Δημ. Κιν./φος) 3D Digital

Λευκό πανί με φόντο τα ψηλά δέντρα και τραπεζάκια πάνω στα χαλίκια δημιουργούν την ιδανική καλοκαιρινή αύρα για το Άρτεμις (Δημ. Κιν./φος) 3D Digital που συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, από Δευτέρα έως και Παρασκευή .

Δείτε τη λίστα με όλες τις αίθουσες που συμμετέχουν στο αθηνόραμα Club εδώ.