The Shell Game στο Από Μηχανής θέατρο με 2for1 από το αθηνόραμα Club

21/02/2020

Μια σύγχρονη μονόπρακτη όπερα που εξετάζει τα αδιέξοδα στις σχέσεις των δύο φύλων παρουσιάζει το Από Μηχανής θέατρο κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20.00 μ.μ. έως τις 25/02/2020.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της νέας όπερας «Έντα Γκάμπλερ» των Γιώργου Δούση-Έρις Κύργια στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, η ομάδα μουσικού θεάτρου The Medium Project παρουσιάζει μια μουσική παράσταση - βίωμα μιας μοναδικής ολοκληρωμένης εμπειρίας που εξετάζει με σύγχρονη, ψύχραιμη και με ακρίβεια χειρουργικού νυστεριού ματιά το αδιέξοδο(;) των σχέσεων των δύο φύλων.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ράια Τσακηρίδη, τη μουσική διεύθυνση ο Φώτης Μιχαλάκης, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Παύλος Θανόπουλος, τους φωτισμούς ο Γιώργος Αγιαννίτης, την κίνηση η Κορίνα Κόκκαλη, και τις φωτογραφίες ο Πάτροκλος Σκαφίδας.

To «The Shell Game» είναι μια συμπαραγωγή της Loopa Production και του Από Μηχανής Θεάτρου. Δείξτε την κάρτα σας αθηνόραμα Club στα ταμεία του θεάτρου και αποκτήστε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός.