Θεατρικά εισιτήρια με "2 κλικ" και έκπτωση 50%!

01/11/2019

Το αθηνόραμα Club σε συνεργασία με το viva.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε δύο θεατρικά εισιτήρια στην τιμή του ενός, χωρίς να χρειάζεται πλέον να περιμένετε στα ταμεία του θεάτρου!

Με 10 χρόνια σταθερής παρουσίας ως θεσμός του αθηνοράματος, το αθηνόραμα Club στηρίζει το ελληνικό θέατρο, αλλά και το θεατρόφιλο κοινό. Περισσότερες από 100 παραστάσεις, "σηκώνουν αυλαία" με έκπτωση 2for1 για κάθε ημέρα της εβδομάδας αποκλειστικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club.

Σε συνεργασία λοιπόν με το viva.gr, το αθηνόραμα Club σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να αγοράσετε τα εισιτήρια σας με έκπτωση 50% (προσφορά 2for1) ηλεκτρονικά, σε μόνο 2 κλικ. Διαλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε στην κατηγορία "Θέατρο" του αθηνόραμα Club. Αφού πληροφορηθείτε για τις ημέρες και ώρες, επιλέξτε αγορά εισιτηρίου μέσα από το viva.gr "κλικάρωντας" στο σύμβολο - καλάθι αγοράς. Αυτόματα μεταφέρεστε στην εκάστοτε παράσταση, μέσα στην πλατφόρμα αγοράς του viva.gr. Διαλέξτε θέσεις και καταχωρίστε τον αριθμό της κάρτας σας αθηνόραμα Club στο πεδίο με την ένδειξη "Εκπτωτικός Κωδικός". Η τιμή αγοράς μεταβάλλεται, προχωρόντας έτσι στην ηλεκτρονική αγορά δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός.

*Η κάρτα αθηνόραμα Club θα πρέπει να είναι σε ισχύ και όχι ληγμένη, ώστε να ισχύει η παραπάνω προσφορά.
**Για τις παραστάσεις και τις θεατρικές σκηνές που δεν συνεργάζονται με το viva.gr η αγορά των εισιτηρίων γίνεται απευθείας στα ταμεία των θεάτρων, κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης και με την επίδειξη της κάρτας μέλους.