Το αθηνόραμα Club σας καλεί για ποτά & κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη

26/09/2019

Δηλώστε συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και απολαύστε με το ταίρι σας δροσιστικά cocktail ή spirits στο «Acropolis View Bar».

Το «Acropolis View Bar» είναι νέα άφιξη στις επιχειρήσεις του αθηνόραμα Club! Αυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα στην πόλη με τη συνοδεία του αγαπημένου σας ποτού κερδίζοντας έκπτωση 20%, απλά, δείχνοντας την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Το rooftop bar του «Athens Cypria Hotel» έχει λιτό διάκοσμο, στα χρώματα του γκρι, του μαύρου και του ανοιχτού ξύλου, και ειδικεύεται στα κλασικά κοκτέιλ, τα οποία απολαμβάνεις με θέα στην Ακρόπολη και την κατάφωτη πόλη συνοδεία soulful house μουσικής.

Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για  ποτό/cocktail για δύο άτομα στο «Acropolis View Bar» συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 4/10 (11 π.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr. Οι επισκέψεις μπορούν να ολοκληρωθούν μέχρι τις 04/11/2019.
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.
Οι νικητές είναι:


Ελένη Φωτεινού
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Μπουγάς Φώτης