Φαγητό και τραπεζάκια σε κήπους και αυλές με το αθηνόραμα Club

11/09/2020

Δοκιμάστε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, σύγχρονες τεχνικές αλλά και διεθνείς γεύσεις σε εστιατόρια που σερβίρουν φαγητό σε κάπους και αυλές.

Ψάρι Ψάρι

Ψαροφαγία με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, για όλες τις ορέξεις, με έφεση στο φρέσκο ψάρι και στις μακαρονάδες θαλασσινών, ενώ χειροποίητες αλοιφές και ποικιλία αποσταγμάτων συμπληρώνουν την καλοκαιρινή αύρα στο Ψάρι Ψάρι με 20% έκπτωση εκτός Σαββάτου με την κάρτα αθηνόραμα Club.

42 Barstronomy.Athens

Ο Σπύρος Κερκύρας, με ένα δυνατό bar team (Θάνος Καρεκλάς, Δημήτρης Κασβίκης, Μάνθος Γουβέλης, Νίκος Αβαρκιώτης, Αλέξανδρος Τσιρίκος) και τον Σταμάτη Μαρμαρινό να σιγοντάρει με σύγχρονες πολυσυλλεκτικές γεύσεις, ανανεώνει το αγαπημένο 42 Barstronomy.Athens με έκπτωση 20% κάθε μέρα εκτός Σαββάτου με την κάρτα αθηνόραμα Club. Kάθε Τετ. & Κυρ. live jazz. Αθηνόραμα Bar Awards 2019 - 1 Shaker.

Hide & Seek

Το όνομα αυτού του bar-restaurant με την all-day λειτουργία σημαίνει «κρυφτό». Κι είναι όντως κρυμμένο σε μια λουλουδιασμένη, δεντρόφυτη αυλή της οποίας την είσοδο καλείσαι να εντοπίσεις στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, ενώ και ο χειμωνιάτικος χώρος είναι άνετα στημένος. Οι μεσογειακές/διεθνείς γεύσεις της κουζίνας που επιμελείται ο γνωστός σεφ Γιάννης Λιόκας συγκατοικούν με ευφάνταστα signature κοκτέιλ από το δυνατό team της μπάρας του Hide & Seek, που μπορείς να απολαύσεις με έκπτωση 20% κάθε μέρα εκτός Σαββάτου με την κάρτα αθηνόραμα Club. Athinorama Bar Awards 2019 - 1 Shaker.

IT Restaurant

Φωτεινός, λειτουργικός, σύγχρονης αντίληψης, eco-friendly χώρος με διαφορετικά επιπεδα και κυρίαρχο στοιχείο το ανοικτόχρωμο ξύλο. Φαγητό με casual χαρακτήρα και διεθνείς, μεσογειακές και ελληνικές αποχρώσεις, αλλά και το ιδιαίτερα δημοφιλές brunch του It με έκπτωση 20% κάθε μέρα εκτός Σαββάτου με την κάρτα αθηνόραμα Club. Δεν λείπουν και τα κοκτέιλ. Τραπεζάκια έξω.

La Pasteria

Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια μεσημέρι-βράδυ. Η ανοιχτή κουζίνα βγάζει πλούσια πιάτα ζυμαρικών, ριζότι, πίτσα με λεπτή ζύμη, φρέσκιες σαλάτες, αλλά και γευστικές προτάσεις με κρέας και ψάρι με έκπτωση 20% κάθε μέρα εκτός Σαββάτου με κάρτα αθηνόραμα Club. Ιταλικά γλυκά και φρεσκοκομμένος espresso για το τέλος, ενώ δεν λείπουν και τα κοκτέιλ από την ομάδα του La Pasteria.