αθηνόραμα Club

Τρεις νέες προτάσεις για φαγητό με το αθηνόραμα Club!

29/07/2018

Και σε ποιον δεν αρέσει το καλό φαγητό, όταν μάλιστα συνδυάζεται με όμορφο περιβάλλον αλλά και με προνομιακές τιμές; Στο αθηνόραμα Club συμμετέχουν 3 νέα εστιατόρια - το ένα καλύτερο από το άλλο - που προτείνουν γεύσεις άλλοτε κλασσικές και άλλοτε πιο ιδιαίτερες και παρέχουν έκπτωση 20%.

"Maria's restaurant"

Το «αδερφάκι» του εστιατορίου της Μαρίας Εκμεκτσίογλου στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στο Καλαμάκι και ακούει στο όνομα "Maria's restaurant". Ο πληθωρικός χώρος με τις μακραμέ κουρτίνες, την περίτεχνη επίπλωση και τα πολλών λογιών ετερόκλητα στοιχεία είναι εντυπωσιακός και αποπνέει φιλόξενη αύρα, ενώ στο μενού παντρεύονται γεύσεις της στεριάς και της θάλασσας, της Πόλης και του Αιγαίου, κλασσικές και μη. Στην πίσω πλευρά υπάρχει μια όμορφη, προστατευμένη αυλή για το καλοκαίρι, με γιασεμιά και λεμονιές.

"Άλφicon"

Πίσω από το περίεργο όνομα του εστιατορίου "Άλφicon" στο Παγκράτι, βρίσκονται δύο νεαροί σεφ, ο Δημήτρης Ζύμπα και ο Νίκος Βοργιάς. Το "Άλφicon", από το άλφι που σημαίνει αλεύρι από κριθάρι - και κατ’ επέκτασιν ο άρτος ο επιούσιος - και το icon, εικόνα δηλαδή, έχει μινιμαλιστικό στυλ στη σάλα του. Σερβίρει πιάτα με ελληνικά υλικά και μοντέρνες αποχρώσεις και αγαπά ιδιαίτερα τους φυσικούς οίνους. Απολαμβάνοντας το φαγητό σου στα τραπεζάκια έξω, μπορείς ταυτόχρονα να ρουφάς τη γοητεία της γειτονιάς.

"Μεθυστάνες στην Ακρόπολη"

Τέλος, το εστιατόριο "Μεθυστάνες στην Ακρόπολη", έπειτα από 24 χρόνια ιστορίας στου Ψυρρή, μετακόμισε σε ένα παλιό, όμορφο σπίτι στη σκιά της Ακρόπολης. Ζεστό, με πολλά στοιχεία που παραπέμπουν στο παλιό μαγαζί και άλλα καινούργια, ξεκινά με καφέ και πρωινό, συνεχίζει με μεζέδες κι ελληνικά μαγειρευτά, σε μία υπερυψωμένη μονοκατοικία με αυλή, σκαλάκια και βεράντα.

Το ξέρουμε πως είσαι σε καλοκαιρινή δίαιτα, αλλά με τέτοιες νέες αφίξεις στο αθηνόραμα Club, αξίζει να κάνεις μια ατασθαλία - ίσως και παραπάνω...